14 Ocak 2012

minik yakışıklılara çıtçıtlı gömlek...


Erkek bebekler için rahat kullanışlı bir gömlek istiyorsanız harika bir fikir bu.

Bir tişörtden nasıl karizma bir takım yapılır bu da örneği...

Bir taş nehre düşmeye görsün,pek anlaşılmaz etkisi..



Bir taş nehre düşmeye görsün,pek anlaşılmaz etkisi.Hafiften aralanır,dalgalanır suyun yüzeyi.Belli belirsiz bi tıp sesi çıkar;duyulmaz bile akıntının ortasında,kaybolur uğultusunda.Hepi topu budur olduğu olacağı.
Ama bir de göle düşsün aynı taş...Etkisi çok daha kalıcı ve sarsıcı olur.O taş var ya o taş,durgun suları savurur.Taşın suya değdiği yerde evvela bir halka peyda olur;halka tomurcuklanır,ol tomurcuk çiçeklenir,açar da açar,katmerlenir.Göz açıp kapayıncaya kadar,ufacık bir taş ne işler açar başa.Tüm yüzeye yayılır aksi,bir bakmışsın ki her yeri kaplamış.Çemberler çemberleri doğurur,ta ki en son çemberde kıyıya vurap yok oluncaya dek.
Nehir alışkındır karmaşaya,deli dolu akışa.Zaten yaşamak için bahane arar ya,hızlı yaşar,çabuk taşar.Atılan taşı içine alır;benimser,sindirir ve sonra da unutur kolaylıkla.karışıklık onun doğasında var ,ne de olsa.Ha bi eksik ha bi fazla.
Gel gelelim göl hazır değildir böyle aniden dalgalanmaya.Tek bir taş bile yeter onu altüst etmeye,ta dibinden sarsmaya.Göl taşla buluştuktan sonra bir daha asla eskisi gibi olmaz,olamaz.
                                                Elif şafak aşk…