1 Temmuz 2013

Pişirme bohçası varmış benim haberim yine yokmuş...what is wonderbag?

Koltukların kırlentlerini değiştirme sevdam bir türlü renk seçememe yüzünden uzadı gitti.Bu sıra alışveriş sitelerini gezip fikir ve fiyat ararken bir sürü güzel şeyle karşılaşıyorum bu da bu gecenin şaşkın aası!!Bu ürün ne derseniz bir eko pişirme yöntemi aslında içi ısıyı tutan malzemelerle doldurulmuş bir bohçanın içine tam kaynamaya başlamış yemeğinizi alıp koyuyorsunuz ve yastık şeklindeki üst kapağını kapatıp ipini büzerek bırakıyorsunuz.O ısı korunduğundan yavaş yavaş yemeği pişiriyor ki anneler hep kısık  ateşte yavaş pişirmenin önemini söyler dururlar zaten .Özelliklerini okurken en dikkat çeken  Co2 emisyonunun ve sera gazlarının atmosfere salınımının azaltılmasına katkı sağlaması ile doğayı koruma ve tabiki de sık sık başıma gelen yemeklerin yanmaması fikri oldu.