30 Mayıs 2012

ıssız adam filan fasa fiso kendi ellerinle yaratacağın en makbul adam çim adam:))

Tibetin Gençlik Pınarınada el attım hayırlı uğurlu olsun

Vallahi ne yalan söyleyeyim Esra zorlamasa zaten nerdeyse hergün 7 km yürümeye başladım azıcıkta yediğime dikat ediyorum ne gerek var buna deyip mesut mutlu yaşıyordum.Olmadı tabiki her iyi şeyi bana ve taaaaaa Eskişehirlere kadar sürekli nerdeyse twitleyen bu paylaşımsal kişiliğe daha fazla kulaklarımı tıkayamayıp okulda gençliğim ve çıtırlığım üzerine yemin edip verdiğim sözün altında yıkılmadan hemen bugün başladım.

Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edilmesi gerekiyor.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edip 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz. Bu ritimde gitmek zorunda da değilsiniz, bünyeniz alışkınsa daha kısa sürede de her bir hareketi 21 tekrar edebilirsiniz.

Yaşınız ve fiziksel durumunuz ne olursa olsun gençlik, sağlık ve canlılık kazanmak için her gün kısa bir süre de olsa bu egzersizleri uygulayabilirsiniz. Bu hareketleri gerçekleştirirken yavaş ve derin soluklar almak yeterli.

Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız
gelelim hareketlere bunu daha net anlatmaya çalışmalı deyip bir video ekliyorum ki daha kolay anlayalım .videodaki bey sayıları kendi programına göre yapıyor siz kendi sayınızı belirlersiniz haydi hepimize kolay gelsin...