20 Kasım 2011

sosyal belediyeciliğin susuz gerçekleri...

dün kapalı musluğu açıp ev kontrol altında deyip Bergamaya gidersen 3 gündür akmayan su 10 dk. sonra gelir ve alt kattakine su sızıncaya kadar da sana telefon açan olmaz;))


benim daireden aktığı anlaşılıncaya kadar aranan diğer komşu caaanım yurdum insanı ''apartman işleriyle ben ilgilenmiyorum'' deyip kendi evinin olma ihtimalini bile önemsemeden telefonu kapatırken bir diğeri canım ciğerim yürek insanı önce vanayı sonrada benim evin elektiğini kesip kapıda beni bekler;)

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun.ne duyarsızmış o komşu,şaşırttı beni.gerçi benim hiç komşum yok,böyle bir durumda insanların duyarsızlığına şaşırmamak lazım değil mi?
    tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. inanın abartmıyorum komşular yönünden çok şanslıyım ailem gibiler ama illa bir tanesi çıkacak nazar boncuğu:))teşekkür ederim havalar güzel ya herşey kurudu gittiiiiii..

    YanıtlaSil
  3. Mesaj oldukça güzel. Ben sadece blogunuza üzerine tökezledi ve blogunuza Mesajları gezen Ben gerçekten çok memnun olduğumu söylemek istedim. Sonuçta ben rss feed abone olacak ve ben yakında yeniden yazmak umuyoruz!

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler ...görüşmek üzere...

    YanıtlaSil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..