14 Mayıs 2012

bu dekorun önünde güzel şeyler olacak....

Anneler günü programının Akçay ayağını tamamlayıp kendini nerdeyse patlayacak kadar şişman hisseden bir kadının yapmayacağı saçma bir alışveriş yapıp eve gelip onları tek tek tekrar deneyip yaa ben 2 haftada nasıl bu hale geldim neden bu kadar çok beyaz şey aldım offf yaaaaa diye söylenip kahrından 1 elma 2 salatalık yiyip açlıktan hala karnı guruldayan ben ,şimdi ekmek arası bir kokoreç için mudodan aldığı tüm cicilerini feda edebilir ayarındayım başlamadan söyleyeyim ona göre..ben oburdumya hani aynı zamanda kısa aynı zamanda kalın bacaklı veeee çirkin ayaklı hani onların hiç biri düzelmedi daha beter oldu ben kızdım yedim, üzüldüm yedim, ağladım koştum peçete almaya mutfağa açtım dolabı yedim, okuldan yorgun geldim, başım ağrıdı yedim......bu hikaye bitmez....aburcubur aşkım frenlendi sanıyordum kendimi kandırmışım peh!spor salonunuda bıraktım...Nolcak bu kızın hali diye içi kararan ey okur korkma hala ümit var:))) yürüyüşe başladım en kilometrelisinden yine:)ehhh durumun vahimliğinide anladık kaçmadık gerçeklerden altı üstü 5 kilocuk verdikmiiiii hayat yine bayram:))bir de blog tavsiye etti adı melek kendi melek melekçim Mevsimlerden Roma okudum okudum aldım gazı gerisi bana kalmış dimi ama tut boğazını daha ne olsun.Evdeki plates topu, lastiği, step tahtası ve dumbbell aaa birde bel inceltme diski twister yerlerinden çıkarıldı Rambo gibi ya da Kill Bill gibi çalışmak şart oldu:)) bunların hiç birini yapmayanın rüyasına Bülent Ersoy'un sahneye hazırlanmış ama yaratık halini almış hali girsin emi....
Aman ya ben size anneler günü proğramı için yaptığımız dekoru gösterip kaçacaktım yine çenem düştü.Sevgiyle ve saygıyla beni seven, sevmeyen, bana bırakın hatır sormayı bir tebessümünü eksik eden ,ona inat beni dünyalar kadar çok seven tüüüümmm annelerin ellerinden yanaklarından öperim olmazsa sadece tokalaşır giderim:))

6 yorum:

  1. Hepimizin hamuru aynı galiba. Dün gece ben de bugün işyerine götürmek üzere börek yaptım. İldeki bütün hastane eczacılarını bizim hastaneye çağırmıştık, eczacılık bayramımızı kutlayacaktık, hazırlık onaydı. Sonra gecenin 01.30 unda bendeniz elimde börek, masaya oturmadan mutfak tezgahına dayanmış vaziyette börek yerken buldum kendimi. Hani buldum deyip uyurgezermişim de gecenin bi vakti tesadüfen mutfağa inip bilinçsizce yemişim demiyorum. Son derece aklım başımdaydı. Üstelik vicdanımı rahatlatmak için masaya bile oturmuyordum. Sanki gecenin o saatinde amuda kalkıp yesem kalorisi daha az olacak:) Biz adam olmayız şekerim. Tam da azıcık pantolonlar bol gelmeye başlamışken, insan bunu kendisine nasıl yapar?

    YanıtlaSil
  2. hani midesine kelepçe taktıranlar var ya ben direk ağzıma taktırıp sorunu çözücem:))buğün cidden sözümde durdum ta ki yürüyüşün 5. km de bastıran açlık hissimin bana ettiklerine kadar dallardaki güzel kokulu ne varsa hepsi özellikle iğde çiçekleri allahım nasılda tatlı tatlı koktular (ama canım tatlı tuzlu ekşi acı ne varsa çekti)karşımada bir market çıkmazmı daha ne olsun çölde vaha....dalarsın hemen diyet bisküvi bölününden kaparsın bir paket kasadan zor geçirip daha adım atmadan oracıkta açarsın ve ilk bisküvi ile yüzün gülmeye başlar paketin sonun da hayal et beni nurtenbeğendi:))biz sanki adam olcaz ama bi miktar yuvarlakça:))

    YanıtlaSil
  3. özlem(yiğit):O dekorun önünde çooook güzel şeyler oldu...Gerçekten ayakta alkışlıyorum sizi.miniklerimizin hepsi de ayrı güzeldi:))Keşke bir mucize olsa da ilkokul bitene kadar siz çocuklarımızın öğretmeni olarak kalsanız,inanın ben ve oğlum size o kadar çok alıştık ki,başka bir okul ve öğretmen fikri ikimizi de tedirgin ediyor:(( Haa bu arada bu azıcık balık eti halleri size yakışıyor dert etmeyin kiloları,gün gelir o kilolar geldiği gibi gitmeyi de bilir :))

    YanıtlaSil
  4. oldu dimi özlem hanımcım bana da çok güzel oynadılar gibi geldi :))
    mucize dediğiniz aslında çok uzak bir fikir değil gibi bu arada bazılarımızın ilkokula geçebileceği gibi söylentiler bile var:)ama söylenti söyleyeyim bi daha:))kilocuklarla mücadeleye başladım bugün 3.gün şans dileyin....

    YanıtlaSil
  5. özlem:Gerçekten hepsi harikaydı birlikte çoook çalıştınız tabi:)) yiğit evde bile söylüyordu şarkıları gerçe hepsini çocukluğumdan biliyordum ama sayesinde pekiştirdim:))VEEEEE şu söylenti haberle burda anlatamadığım umut,mutluluk,varsayım,enerji dolu hallerim... sizinle 4yıl daha geçirebilme olasılığı hesaplamalarım.. :)) inşallah o söylenti GERÇEK olur.HEYOO HEYOOO diye coşarız:D Haa bu arada diyette bol şans fazla zorlamayın,birkaç haftaya bol bol yüzme sporu yapar verirsiniz aç kalmadan;))

    YanıtlaSil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..