28 Ağustos 2012

AKILLI ADAM HER ZAMAN KENDİNE BENZER...

''Kahramanları kederli diye bir roman da kederli olmak zorunda değildir..''
Masumiyet Müzesi- Orhan Pamuk
 
Aynen öylede oldu kahramanı evliliğini depresyonla sonlandıran ve bunu aşmak için çabalayan kendini tanıma yolculuğuna bir kaç ülke ve İtalyancayı sığdıran yaşadıklarını alaycı ve doğal anlatan gülümsetirken hiç bitmesin dediğim nerdeyse kahramanıyla meditasyona beraber girip onunla birlikte'' kim bilir yarın,bugün yapamadığım neleri yapacağım?''dediğim bir kitap oldu..Ödünç olan bu kitap kütüphaneme mutlaka eklenecekler arasında...Az kalsın unutuyordum tabiki de filmi çekilmiş ama ben izlemedim kitapla aynı tatda olmaz mutlaka ama merakla fragmanlarına baktım julia roberts olurda güzel olmaz mı?
 
 
 

2 yorum:

  1. ben de ilk önce seve seve kitabı okudum,pek imrendim karaktere okurken.sonra da filmi izledim ama keşke önce filmi izleseymişim diyorum çünkü kitap öyle detaylı ki film de tüm o detayları,anlamları bulamadım ve ne izlediğimi pek anlamadım başrol oyuncularını pek sevdiğim halde.
    blogunu takipteyim sevgiler :)

    hrklrdyrm.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ben hala filmi izlemedim ama hep aynısı oluyor kitabı okunan filmler aynı tadı veremiyor nedense buna kızmamalı aslında kitap severlere bu ayrıntılar ödül gibi oluyor sanki Eylül harikalar diyarında.takip edilmeyi sevdim sevgiler benden:)))

    YanıtlaSil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..