13 Ekim 2012

MARKAFONİK HALLER:)


Aldıklarını diktiklerini gördüğüm arkadaşlarıma özenip ''  ilk defa kendime internetten giysi aldım'' postu yapayım diye özendim itiraf edeyim. Biraz ilk defa aldım ama bak nasılda doğru bedeni bulmuşum aman da aman modellerde tam istediğim gibi çıktı gibisinden bir görgüsüzce sevinmem de olmuştu onu da yazmak isterim.Bazılarınıza basit gibi görünsede ben ''a bak bu çok hoşmuş almalıyım'' deyip deyip çok sanal mağaza gezmişliğim heyecanım geçincede'' ama ya olmazsa'' deyip hevesimi kendi boğazıma dizmişliğimde çok olmuştur.Giymeden denemeden almaya bir türlü  cesaret edememişimdir.Anlayacağınız kırdım şeytanın bacağını aldım gitti üstelikte 3 elbise bunlarda o mutlu anların belgeleridir efenim:)) biri henüz fotoğraflanamadı malum fotoğrafçımız nazlı bir 10 yaş çocuğu olup annesi kadar çula çaputa düşmemiş bir insan evladıdır kendileri:))

Hıııı belirtmeden geçemeyeceğim bu alışverişlerim öncesinde de bir miktar elbise filan almıştım  kendime tüm bunlar bunalımdandı malum hepinizin bildiği gibi BUNALIM BUNALIM bunu alim bunu alimle sonuçlandı:))Satır sonlarındaki gülücük sayısını 10 la çarpın anlayın ruhumun şenliğini:))

4 yorum:

  1. Hayırlı olsun. Her yeni gün yeni bir elbise tadı versin (;
    Darısı başıma. Çünkü dün bir alışveriş merkezinden neredeyse ağlayarak döndüm. Ya üstüme olmuyordu ya da çok pahalıydı. Ben de kızıma aldım bir sürü şey :D

    YanıtlaSil
  2. ''Her yeni gün yeni bir elbise tadı versin (;'' ne güzel bir temenni...çok teşekkürler zeynep:))

    Bu yaşadığını herkes arada sırada yaşıyor inan bana yanlış psikolojide gitmişsin başka bir gün aynı parçalar daha farklı görünüyor insanın gözüne;)
    unutmadan kızında güle güle giysin cicilerini:)

    YanıtlaSil
  3. Bu halleri ben de çok severim. San da çok yakışmış ,hem de pek çok...

    YanıtlaSil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..