3 Kasım 2012

KAPAKLARDAN GERİ DÖNÜŞÜM

 Doğayla başbaşaysan geri dönüşümü seversin illa ki ama sanata dönüştürmek herkesin harcı değil...
           Ayrıntı için tık ..

11 yorum:

  1. Bunu bana kim göndermişti hatırlıyamadım "Banu abla bak tam senlik" diye, ben de "deliyim ama o kadar da değil" demiştim :))

    YanıtlaSil
  2. bana da sen yaparmışsın gibi geliyor ama Banu ablacım;))

    YanıtlaSil
  3. Harika.Evet tam Banu luk bu.

    YanıtlaSil
  4. Biz fazla gazlı içecek tüketmiyoruz. Hatta mümkünse hazır içecek pek tercih etmiyorum. Dolayısıyle Türkiye'de üç beş marka dışında dikkatimi çekmemiş olabilir ama bu kadar çok renk kutu kapağı var mı bilemiyorum. Baksana ablam renk tonları bile yakalamış:)) Bana kalırsa çok zor bir iş. Banu Ablam yapmazsa kimse yapmaz, hiçbirimizde bu potansiyeli görmüyorum:) Ama dehşet zevkli bir iş çıkmış ortaya. Paylaşımın için sana, bu güzelliği meydana getiren hanıma da sanat zevki için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. bence biz renkli kapakları toplamaya başlayalım Banu abla bu versiyonunu yapmasada eminim başka birşey dener dimi Tülin ve Nurten hanım;)

    YanıtlaSil
  6. Pembe renk mutsuz kız çocuklarının eğlencesidir.
    Anlarım.
    Ama her yanı pembe renkli şeylerle bezeyen kadınlara şaşırırım. Çünkü bu çocuksuluk sevimli olmaktan çok düşündürücüdür.
    Henüz kırmızıya cesaret edecek kadar kendilerine güvenmiyorlardır ve turuncudan heyecan duyacak kadar aşk birikmemiştir içlerinde

    H.BABAOĞLU...

    YanıtlaSil
  7. Hiiiç uğraşmayın kızlar, evimi böyle kaplamaaam :)) Renkli kapaklardan kapılara güzel sineklik olur ama değil miiii :)))))

    YanıtlaSil
  8. İşte budur! Son nokta yine otoriteden geldi valla, Banu ablam sen nambır vansın:)

    YanıtlaSil

Bu konuda sen neler düşünüyorsun?Eğer blogger değilsen ''anonim''şeçeneğini tıkla ne düşünüyorsan yaz lütfen..